26 sep 2020

Eerste communie Elien


Afbeelding
Communie
40
26 sep 2020

Eerste communie Elien


Op een zondag, tussen de regenbuien door, deden we de fotoshoot van Elien. Elien is geen vreemde voor mij, ik heb al de eer gehad haar en haar broer eerder te mogen fotograferen. Leuke, vrolijke kinderen die het ondertussen al gewend zijn om eens voor de lens te komen. Toen ik aankwam op onze afspraak, nam ik mijn fototoestel en kwam ik tot de vaststelling dat mijn batterijen thuis nog in de oplader zaten, want de dag ervoor had ik ook een fotoshoot en ik wou zeker geen lege batterijen tijdens de fotoshoot. Dus het was nog erger, geen batterijen 😳! Gelukkig was het niet ver en stond ik op 15' terug met twee volle batterijen. Nogmaals mijn verontschuldigingen hiervoor. Dat zal mij geen twee keer overkomen. Gelukkig had het zonnetje ook wat geduld en hebben we tot het eind van de fotoshoot geluk gehad met het weer. Dikke proficiat Elien met je communie, geniet van je dagje!

26 sep 2020

Eerste communie Elien


Op een zondag, tussen de regenbuien door, deden we de fotoshoot van Elien. Elien is geen vreemde voor mij, ik heb al de eer gehad haar en haar broer eerder te mogen fotograferen. Leuke, vrolijke kinderen die het ondertussen al gewend zijn om eens voor de lens te komen. Toen ik aankwam op onze afspraak, nam ik mijn fototoestel en kwam ik tot de vaststelling dat mijn batterijen thuis nog in de oplader zaten, want de dag ervoor had ik ook een fotoshoot en ik wou zeker geen lege batterijen tijdens de fotoshoot. Dus het was nog erger, geen batterijen 😳! Gelukkig was het niet ver en stond ik op 15' terug met twee volle batterijen. Nogmaals mijn verontschuldigingen hiervoor. Dat zal mij geen twee keer overkomen. Gelukkig had het zonnetje ook wat geduld en hebben we tot het eind van de fotoshoot geluk gehad met het weer. Dikke proficiat Elien met je communie, geniet van je dagje!