08 aug 2020

Newbornshoot van Cédric.


Op 25/06/2020 werd Cédric geboren, zoontje van Damien en Kim en broertje van Niels en Vince. De laatste maand zat ik al mee af te tellen want dit zou de eerste bevalling zijn die ik mocht fotograferen. Ondanks de toestemming van de ouders en de gyneacoloog mocht het helaas niet zijn. Hier heeft corona nogmaals voor roet in het eten gezorgd. Ik was zo teleurgesteld...
Maar enkele dagen later kon ik hem bewonderen in de newbornsessie. Wat een braaf, mooi boeleke! Het was een fijne en ontspannen sessie. Bedankt aan de ouders voor het vertrouwen en nogmaals proficiat met de uitbreiding van jullie mooie gezin!

08 aug 2020

Newbornshoot van Cédric.


Op 25/06/2020 werd Cédric geboren, zoontje van Damien en Kim en broertje van Niels en Vince. De laatste maand zat ik al mee af te tellen want dit zou de eerste bevalling zijn die ik mocht fotograferen. Ondanks de toestemming van de ouders en de gyneacoloog mocht het helaas niet zijn. Hier heeft corona nogmaals voor roet in het eten gezorgd. Ik was zo teleurgesteld...
Maar enkele dagen later kon ik hem bewonderen in de newbornsessie. Wat een braaf, mooi boeleke! Het was een fijne en ontspannen sessie. Bedankt aan de ouders voor het vertrouwen en nogmaals proficiat met de uitbreiding van jullie mooie gezin!

08 aug 2020

Newbornshoot van Cédric.


Afbeelding
Newborn Cédric
85