01 okt 2020

Peuter César heeft het naar zijn zin in het.


Afbeelding
Peuter César
65
01 okt 2020

Peuter César heeft het naar zijn zin in het.


Midden augustus fotografeerde ik peuter César. De ouders van César hadden als geboortegeschenk van vrienden een cadeaubon van "Kathy De Coppel Fotografie" ontvangen. Zij opteerden niet voor een babyshoot maar beslisten de bon later te gebruiken. Ook dat is mogelijk, lieve mensen, een geschenkbon van bij mij is 2 jaar geldig!
We zochten wat verkoeling op tijdens de tropische dagen in het bos voor het Kasteel van Gaasbeek. Met mijn camera en enkele attributen om César mee te verleiden maakte ik volgende fotoreeks.
Vol enthousiasme ging hij op verkenning. 
César had het best naar zijn zin in het bos 🌳.

Heb daarna ook nog een Fine Art beeld gemaakt, neem gerust hier een kijkje.

01 okt 2020

Peuter César heeft het naar zijn zin in het.


Midden augustus fotografeerde ik peuter César. De ouders van César hadden als geboortegeschenk van vrienden een cadeaubon van "Kathy De Coppel Fotografie" ontvangen. Zij opteerden niet voor een babyshoot maar beslisten de bon later te gebruiken. Ook dat is mogelijk, lieve mensen, een geschenkbon van bij mij is 2 jaar geldig!
We zochten wat verkoeling op tijdens de tropische dagen in het bos voor het Kasteel van Gaasbeek. Met mijn camera en enkele attributen om César mee te verleiden maakte ik volgende fotoreeks.
Vol enthousiasme ging hij op verkenning. 
César had het best naar zijn zin in het bos 🌳.

Heb daarna ook nog een Fine Art beeld gemaakt, neem gerust hier een kijkje.