11 mei 2020

Welkom in mijn wondere wereld van passie voor fotografie.


Afbeelding
wie-ben-ik
45
11 mei 2020

Welkom in mijn wondere wereld van passie voor fotografie.


Ik ben Kathy De Coppel, gehuwd met Ricardo en mama van een flinke dochter, Marisa.
Onze honden Lazy en Zara, en de kat Vic, mogen zeker niet ontbreken in de voorstelling van mijn gezin.

Fotografie heeft mij altijd al geïntrigeerd. Waar ik ook ging, ik had mijn compact camera bij de hand. Maar het is pas wanneer mijn dochtertje uit de luiers was dat ik beslist heb de cursus fotografie te volgen, in eerste instantie om mijn spiegelreflexcamera goed te leren kennen om zo zelf het resultaat van mijn beeld te kunnen bepalen. 

Deze cursus, waar alle aspecten van de fotografie aan bod kwamen, heeft mijn hobby doen ontluiken in een ware passie. Ik heb er ontdekt dat ik, naast het fotograferen van pasgeboren baby’s en kinderen - wat steeds puur, vertederend en hartverwarmend is - ook enorm hou van architectuur- en bedrijfsfotografie. Vooral moderne architectuur heeft mijn hart gestolen.

Daarom heb ik beslist, na een actieve dienst van 22 jaar bij de dienst HR van de NMBS, te gaan voor wat mij gelukkig maakt en ben ik gestart met fotografie in (bij)beroep.
Daar wil ik nog verder in groeien!

De magie van het beeld, de glimlach op de mensen hun gezicht als ze de foto’s zien, dat maakt me blij.

Ik neem slechts een beperkt aantal fotoshoots aan zodat ik mij kan focussen op het afleveren van kwaliteit.
De foto's worden namelijk één voor één met zorg nabewerkt.

Ook de opmaak van een mooi luxueus fotoalbum, een accordeon boekje (het zogenoemde "stoefboekje") of een prachtige presentatie voor in je woning van een mooie herinnering aan een speciaal moment in je leven, rekening houdend met de stijl van je interieur en jouw verwachtingen, behoren tot de mogelijkheden. 

Ik hou zowel van spontane beelden gebaseerd op "het leven zoals het is" als van geënsceneerde feeërieke beelden die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. 

Neem vrijblijvend een kijkje in mijn portfolio om mijn stijl te verkennen. 

Groetjes,
Kathy

11 mei 2020

Welkom in mijn wondere wereld van passie voor fotografie.


Ik ben Kathy De Coppel, gehuwd met Ricardo en mama van een flinke dochter, Marisa.
Onze honden Lazy en Zara, en de kat Vic, mogen zeker niet ontbreken in de voorstelling van mijn gezin.

Fotografie heeft mij altijd al geïntrigeerd. Waar ik ook ging, ik had mijn compact camera bij de hand. Maar het is pas wanneer mijn dochtertje uit de luiers was dat ik beslist heb de cursus fotografie te volgen, in eerste instantie om mijn spiegelreflexcamera goed te leren kennen om zo zelf het resultaat van mijn beeld te kunnen bepalen. 

Deze cursus, waar alle aspecten van de fotografie aan bod kwamen, heeft mijn hobby doen ontluiken in een ware passie. Ik heb er ontdekt dat ik, naast het fotograferen van pasgeboren baby’s en kinderen - wat steeds puur, vertederend en hartverwarmend is - ook enorm hou van architectuur- en bedrijfsfotografie. Vooral moderne architectuur heeft mijn hart gestolen.

Daarom heb ik beslist, na een actieve dienst van 22 jaar bij de dienst HR van de NMBS, te gaan voor wat mij gelukkig maakt en ben ik gestart met fotografie in (bij)beroep.
Daar wil ik nog verder in groeien!

De magie van het beeld, de glimlach op de mensen hun gezicht als ze de foto’s zien, dat maakt me blij.

Ik neem slechts een beperkt aantal fotoshoots aan zodat ik mij kan focussen op het afleveren van kwaliteit.
De foto's worden namelijk één voor één met zorg nabewerkt.

Ook de opmaak van een mooi luxueus fotoalbum, een accordeon boekje (het zogenoemde "stoefboekje") of een prachtige presentatie voor in je woning van een mooie herinnering aan een speciaal moment in je leven, rekening houdend met de stijl van je interieur en jouw verwachtingen, behoren tot de mogelijkheden. 

Ik hou zowel van spontane beelden gebaseerd op "het leven zoals het is" als van geënsceneerde feeërieke beelden die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. 

Neem vrijblijvend een kijkje in mijn portfolio om mijn stijl te verkennen. 

Groetjes,
Kathy