26 aug 2020

Zwangerschapsshoot tijdens de hittegolf


In het pittoreske dorpje Lozer, deelgemeente van Kruisem, deed ik tijdens de hittegolf een zwangerschapsshoot. Samen met dit sympathieke gezin trokken we er 's morgens op uit om enkele mooie beelden te maken. Dat was niet zo moeilijk, het is daar een prachtige omgeving. 's Morgens om de hitte te vermijden maar dat was tevergeefs, al kon dat de pret niet bederven. Het was in het weekend en daar ik nog maar pas uit de plaaster was met mijn rechter hand ging mijn man, Ricardo, mee. Het was zeer leuk zo op stap te gaan met een assistent. Ik hoefde niets te dragen - enkel mijn 📷 natuurlijk - en hij hielp de kleine mooie spruit af en toe af te leiden. Ook de sluier van het kleedje gooide hij met de nodige elegantie de lucht in. Voor mij is hij geslaagd, aangenomen! 😉 Maar ik denk niet dat hij daarmee akkoord zal gaan 🤣.
Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en wij wensen jullie een goeie bevalling van een gezonde baby!

26 aug 2020

Zwangerschapsshoot tijdens de hittegolf


In het pittoreske dorpje Lozer, deelgemeente van Kruisem, deed ik tijdens de hittegolf een zwangerschapsshoot. Samen met dit sympathieke gezin trokken we er 's morgens op uit om enkele mooie beelden te maken. Dat was niet zo moeilijk, het is daar een prachtige omgeving. 's Morgens om de hitte te vermijden maar dat was tevergeefs, al kon dat de pret niet bederven. Het was in het weekend en daar ik nog maar pas uit de plaaster was met mijn rechter hand ging mijn man, Ricardo, mee. Het was zeer leuk zo op stap te gaan met een assistent. Ik hoefde niets te dragen - enkel mijn 📷 natuurlijk - en hij hielp de kleine mooie spruit af en toe af te leiden. Ook de sluier van het kleedje gooide hij met de nodige elegantie de lucht in. Voor mij is hij geslaagd, aangenomen! 😉 Maar ik denk niet dat hij daarmee akkoord zal gaan 🤣.
Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en wij wensen jullie een goeie bevalling van een gezonde baby!

26 aug 2020

Zwangerschapsshoot tijdens de hittegolf


Afbeelding
Zwangerschapsshoot tijdens de hittegolf
60