Afbeelding
Cadeaubon
45

Op zoek naar een origineel cadeau?

 

Zoek je nog een leuk geschenk? Wil je je vrienden, familie of kennissen verrassen?

Voor een geboorte, verjaardag, communie of lentefeest, moederdag of vaderdag, huwelijk, .... kortom, voor iedere mijlpaal in het leven, maar ook gewoon "zomaar", tovert een geschenkbon van Kathy De Coppel Fotografie gegarandeerd een glimlach tevoorschijn bij de gelukkige ontvanger.

Schenk een cadeau vol mooie herinneringen om nooit te vergeten, je zal versteld staan wat dit kan doen.

Je bepaalt zelf het bedrag dat je wil schenken.

Het is een cadeau waar jong en oud plezier aan beleeft. Telkens men de foto's herbekijkt komt die glimlach terug tevoorschijn, een cadeau waar men dus nog lang plezier aan beleeft en waar men zeker nog lang over napraat.

 

Maak iemand blij met het meest waardevolle bezit: herinneringen!

 

Wil je ook een geschenkbon van Kathy De Coppel Fotografie, verpakt in een wit doosje met gouden strikje rond? 
Vul dan onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen.

Betalingsgegevens worden binnen de 24u opgestuurd.
Na het ontvangen van de betaling, word je per mail op de hoogte gebracht dat jouw bon wordt opgestuurd of klaar ligt voor ophaling. 
Woon je in de buurt of woont de gelukkige ontvanger in de buurt (ongeveer straal van 10 km rond Ninove), dan breng ik het geschenk ook graag persoonlijk indien je dat verkiest. Gelieve dit dan te vermelden in het vak "Extra info".

Deze mail bevat dan ook de bijhorende factuur.

Indien je een btw-nummer en facturatie gegevens wilt vermelden op de factuur, stuur deze gegevens gerust mee in het "Extra info" veld.

Geschenkbon bestellen

U kunt contact opnemen via email via onderstaande knop. Deze zal een email openen met enkele vragen dat u zal helpen om ons alle nodige informatie te bezorgen.