Afbeelding
Kathy De Coppel - wiebenik
67

Mijn ultieme doel is de gewone uitstraling buitengewoon te maken

 

Kathy De Coppel Fotografie (KDCF), dat zegt eigenlijk niet veel hé, wie is dat, wie ben ik? Daarom stel ik mij graag even kort voor:

Ik ben Kathy, zit al een tijdje op tram 4, gehuwd en mama van een flinke dochter Marisa.
Enkele karakteristieken:

❊ Zelfstandig en onafhankelijk;
❊ Familiaal en huiselijk;
❊ Direct maar ook oprecht, door direct te zijn kan ik misschien wel eens
    een keertje lomp overkomen maar dit is zeker niet slecht bedoeld;
❊ Empatisch, op een fotoshoot kan ik wel eens onopgemerkt een traantje
    mee wegpinken;
❊ Behulpzaam;
❊ Stille levensgenieter, ik geniet van het leven en apprecieer de kleine dingen.

Fotografie heeft mij altijd al geïntrigeerd.
Waar ik ook ging, ik had mijn compact camera bij de hand.
Maar het is pas wanneer mijn dochtertje uit de luiers was dat ik beslist heb de cursus fotografie te volgen, in eerste instantie om mijn spiegelreflexcamera goed te leren kennen om zo zelf het resultaat van mijn beeld te kunnen bepalen.

Deze cursus heeft mijn hobby doen ontluiken in een ware passie.
Een passie voor bolle buikjes, pasgeboren baby’s en kinderen - wat steeds puur, vertederend en hartverwarmend is. Maar ook moderne architectuur heeft mijn hart gestolen.

Diverse bijkomende trainingen, workshops en vooral vele oefenuurtjes hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van mijn eigen stijl.

Mijn gezin, man Ricardo, dochter Marisa en ikzelf


Ik hou van mijn gezin, sushi, uit eten gaan, met onze honden wandelen,.... en fotograferen uiteraard 😉!

Graag fotografeer ik de bijzondere momenten in het leven, herinneringen om te koesteren van mijlpaal tot mijlpaal. Daar hecht ikzelf ook veel belang aan.

De komst van nieuw leven vind ik het allermooiste wonder dat er bestaat. Zwangerschapsfotografie, geboortefotografie en newbornfotografie doe ik dan ook het liefst van allemaal. Wanneer ik deze gebeurtenissen fotografeer loop ik enkele dagen op een roze wolk ☁️.

Een foto betekent voor mij veel meer dan gewoon een stukje papier of een voorbijflitsende herinnering op een beeldscherm. Het is keer op keer een waardevolle herinnering aan een mooi moment in het leven, momenten om te blijven koesteren.
Een foto zorgt ervoor dat deze herinneringen niet vervagen of vergeten worden en dat je ze kan doorgeven van generatie tot generatie.
 

Voor onszelf maak ik ieder jaar een fotoalbum van ons gezin en familie. Ik betrap er mezelf op dat ik toch veel terug kijk in deze albums, dan word ik terug in tijd gekatapulteerd en beleef ik alle emoties opnieuw. Ook mijn dochter vindt het heel leuk om af en toe terug te kijken naar die mooie momenten. Ik zal die albums later met plezier doorgeven aan haar. 

Ik streef er dan ook steeds naar foto’s te maken die het waard zijn om aan de muur te hangen of om te laten printen.

De magie van het beeld, de glimlach op de mensen hun gezicht als ze hun foto’s zien, dat maakt me blij.

De foto's worden één voor één, met hart en ziel, nabewerkt en ook hier besteed ik veel tijd aan. Tijd waarin ik de fotoshoot helemaal opnieuw herbeleef, zo beleef ik eigenlijk drie keer plezier aan een fotoshoot: het maken van de foto, het selecteren van de beelden en het bewerken ervan.
 

 

Neem vrijblijvend een kijkje in mijn portfolio om mijn stijl te verkennen of klik hieronder direct op het gewenste onderwerp.


Je kan mij nu ook terugvinden op de website van de beroepsfotografen

en op de pagina "Masters of Weddingphotography"