Afbeelding
huwelijk stadhuis Leuven
80

Huwelijk

Liefde is ruimte geven
om te leven
om te ontdekken
om te groeien
Zodat je elkaar niet alleen vandaag
maar voor altijd blijft boeien
 

❤️

Huwelijk
Kathy De Coppel - Huwelijksfotografie
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Kathy De Coppel - Huwelijksfotografie
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk


Jullie grote dag, een dag om nooit te vergeten, spannend! 
Van harte gefeliciteerd! 

Een dag vol liefde ❤️, emoties 😍 😢 😁 en geluk 🍀 
Als huwelijksfotograaf leg ik deze dag spontaan vast zoals hij is met oog voor detail. Maar ik voorzie ook graag wat tijd voor een reportage op locatie met het koppel (en eventueel de kinderen).

Elk huwelijk is uniek. 
Samen zorgen we ervoor dat jullie telkens opnieuw jullie trouwdag kunnen herbeleven bij het bekijken van de foto's.

Tijdens de dag loop ik aan jullie zijde en beweeg ik mij ook tussen de mensen. Ik zet de tijd steeds even stil om de mooiste momenten te vangen, zo vertel ik achteraf jullie verhaal in foto's zoals het werkelijk was. 
Kijk keer op keer terug naar de mooiste dag van je leven en koester jullie memorabele momenten je leven lang.


 

trouwkoppel in de ceremoniewagen samen met de kinderen
Detailfoto bruidsboeket met hartjes rond
Locatieshoot met trouwkoppel en kinderen aan een molen

 


Hoe ga ik tewerk?

In een kennismakingsgesprek kunnen we elkaar al een beetje leren kennen en zien of het klikt. Dat vind ik toch wel belangrijk aangezien ik de ganse dag of een deel van de dag samen met jullie doorbreng. 

Wanneer jullie huwelijksdatum dichterbij komt overlopen we jullie grote dag in detail. Zo weet ik wat ik mag verwachten, ben ik ruim op tijd op de juiste locatie en mis ik geen enkel belangrijk moment. 
 

De bruidsjurk hangt aan een kapstok aan de deur

 


Heb je graag een reportage van A tot Z, dan kom ik al van 's morgens bij jullie om jullie mooiste momenten vast te leggen van bij het klaarmaken.

Eindelijk is het zover, het moment waar je lang hebt naar uitgekeken. De kapper, de visagiste, ze toveren je om in een prinses. De trouwjurk die je mag aantrekken voor "DE" dag, spannend! Hier en daar leg ik spontane momenten vast of een mooi detail als aandenken voor later.
Je bent vast al erg benieuwd naar de eerste reactie van je aanstaande bruidegom als hij je straks zal zien. Die fotografeer ik uiteraard ook zodat je er nog lang van kan nagenieten. 

 

Aankleedmoment van de bruid met mama


 

Bruid en bruidegom kussen in gemeentehuisTijdens de plechtigheid of de ceremonie ga ik sereen tewerk.
Het ja-woord en de beloftes zijn natuurlijk het hoogtepunt maar ik leg ook wat emoties en reacties van familie en vrienden vast samen met wat overzichtsfoto's en sfeerbeelden.
 

Detailfoto bruidsboeket


 

Als jullie tijdschema het toelaat maak ik graag tijd vrij voor een locatieshoot met jullie en eventueel de kindjes.
Misschien weten jullie wel een leuk plekje? Denk maar aan een industrieel gebouw, een gebouw met moderne architectuur of ander genre, een treinstation,...
De natuur: graanveld, maïsveld, bloemenveld of wilde bloemetjes langs een kouterbaantje, een park, een vijver,....

Wat als het slecht weer is? Het weer is de meest onvoorspelbare factor in de bruiloftsplanning, totaal niet in te plannen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het de bruiloftspret moet beïnvloeden. Met een goed plan B en een gezonde dosis relativeringsvermogen kom je al een heel eind. Kies je als locatiereportage de natuur, voorzie dan toch een leuke binnenlocatie als alternatief. Een museum, oud loods, je favoriete café,....

Regent het juist op het moment dat we de trouwfoto's gaan maken? We kunnen uiteraard even wachten, maar als de regen aanhoudt, betrekken we de buien erbij en kunnen jullie op de foto met vrolijke paraplu's. Ikzelf heb altijd een witte en een doorschijnende paraplu bij voor het bruidskoppel. En wat dacht je van rubberen laarzen onder je trouwjurk? Zowel voor hem als voor haar. Gegarandeerd hilarische foto's! Bovendien kunnen regenlaarzen leuk staan onder je trouwjurk. Je kan je themakleur van jullie bruiloft laten terugkomen in de laarzen of .... something blue... toevoegen aan je trouwoutfit. Voorzie een leuk paar om te dragen in geval van nood. Het zou zonde zijn als jullie je mooie trouwschoenen verpesten aan modder en regen.

Maak er het beste van als het regent op jullie trouwdag, trouwens, wist je dat volgens een italiaans gezegde, regen op jullie trouwdag geluk brengt! Sposa bagnata, sposa fortunata! Dus maak je geen zorgen en laat het zeker jullie humeur niet verpesten.

Tijdens de rest van de dag loop ik aan jullie zijde en beweeg ik mij tussen de mensen. Ik zet de tijd steeds even stil om de mooiste momenten te vangen, zo vertel ik achteraf jullie verhaal in foto's zoals het werkelijk was. 

 Maak ook kennis met de kwalitatief afgewerkte fotoproducten en ruim aanbod aan professionele fotoalbums.
Een mooie herinnering aan deze speciale dag in jullie leven. Dat gaat van wanddecoratie tot professioneel ingebonden luxe fotoalbums.
Wensen jullie een tijdloos, handgemaakt en uniek trouwalbum, dan overloop ik graag met jullie de mogelijkheden. Er zijn diverse opties mogelijk wat betreft materiaal, bedrukking, papiersoort, keuze van de cover. Daarom maak ik geen prijsvoorstel inclusief album maar verkies ik dat jullie zelf de personalisering ervan kiezen naar jullie smaak!
Jullie kinderen en kleinkinderen zullen later vol verwondering door jullie huwelijksalbum bladeren. 
 

Huwelijksalbum beige met zwarte opbergdoos
Trouwalbum met opbergdoos
Openliggend trouwalbum met opbergdoos

 


 

Bruidegom trekt zijn schoenen aan

 

Er is ook de mogelijkheid een tweede fotograaf te boeken (vanaf 4 aanéénsluitende uren, 75 € / uur, max. 500 € voor dezelfde duur dan de geboekte huwelijksreportage). Samen met een collega huwelijksfotograaf zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd.
Uit eigen ervaring weet ik dat een 2de fotograaf op jullie huwelijksdag een enorme toevoeging is. Ik probeer elk moment zo goed mogelijk vast te leggen maar ik kan me jammer genoeg niet opsplitsen. Niet alleen levert jullie dit meer foto's, de belangrijke momenten worden vanuit verschillende standpunten vastgelegd, foto's met verschillende perspectieven. Twee fotografen bieden dubbel zoveel inzicht. 
Tijdens het aankleed moment heeft zowel de bruid als de bruidegom een "eigen" fotograaf. 
Zo wordt er ongetwijfeld geen enkel moment gemist. Vier ogen zien altijd meer dan twee.

Ikzelf bewerk alle foto's, zo worden alle foto's op dezelfde manier verwerkt en kan je geen verschil merken tussen de foto's genomen door mezelf en de foto's genomen door mijn collega huwelijksfotograaf.

 


Prijs

Uw plaatsje is pas gegarandeerd na betaling van een voorschot van 300€. De overige kosten moeten worden voldaan na het huwelijk. 

 

MINI
 

545 €

4u fotoreportage

Voorbereidend gesprek

Selectie zorgvuldig bewerkte kleurfoto’s
en een selectie van de foto’s in zwart/wit

Online fotogalerij zonder watermerk waar je ze kan delen met familie en/of vrienden en downloaden in hoge en/of lage resolutie

MODI
 

795 €

6u fotoreportage

Voorbereidend gesprek

Selectie zorgvuldig bewerkte kleurfoto’s
en een selectie van de foto’s in zwart/wit

Online fotogalerij zonder watermerk waar je ze kan delen met familie en/of vrienden en downloaden in hoge en/of lage resolutie

MAXI
 

1495 €

Tot na de openingsdans, max. 14u

Voorbereidend gesprek

Selectie zorgvuldig bewerkte kleurfoto’s
en een selectie van de foto’s in zwart/wit

Online fotogalerij zonder watermerk waar je ze kan delen met familie en/of vrienden en downloaden in hoge en/of lage resolutie

 


Uit te breiden met extra aantal uren: + 125 € / uur
(30-50 foto’s / uur)
 

Er is ook de mogelijkheid een tweede huwelijksfotograaf te boeken
Vanaf 4 aanéénsluitende uren, 75 € / uur,
Max. 500 € voor dezelfde duur dan de geboekte huwelijksreportage
 


 

Rise International Photgraphy Award Bronze Mariage
Bronze prijs huwelijksfotografie Rise International

 

Op de pagina "Masters of Weddingphotography"
 

Klik hier voor algemene info