Afbeelding
huwelijk stadhuis Leuven
80

Huwelijk

Liefde is ruimte geven
om te leven
om te ontdekken
om te groeien
Zodat je elkaar niet alleen vandaag
maar voor altijd blijft boeien
 

❤️

Huwelijk
Kathy De Coppel - Huwelijksfotografie
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Kathy De Coppel - Huwelijksfotografie
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk
Huwelijk


Jullie grote dag, een dag om nooit te vergeten, spannend! 
Van harte gefeliciteerd! 

Een dag vol liefde ❤️, emoties 😍 😢 😁 en geluk 🍀 
Als huwelijksfotograaf leg ik deze dag spontaan vast zoals hij is met oog voor detail. Maar ik voorzie ook graag wat tijd voor een reportage op locatie met het koppel (en eventueel de kinderen).

Elk huwelijk is uniek. 
Samen zorgen we ervoor dat jullie telkens opnieuw jullie trouwdag kunnen herbeleven bij het bekijken van de foto's.

Tijdens de dag loop ik aan jullie zijde en beweeg ik mij ook tussen de mensen. Ik zet de tijd steeds even stil om de mooiste momenten te vangen, zo vertel ik achteraf jullie verhaal in foto's zoals het werkelijk was. 
Kijk keer op keer terug naar de mooiste dag van je leven en koester jullie memorabele momenten je leven lang.


 

trouwkoppel in de ceremoniewagen samen met de kinderen
Detailfoto bruidsboeket met hartjes rond
Locatieshoot met trouwkoppel en kinderen aan een molen

 


Hoe ga ik tewerk?

In een kennismakingsgesprek kunnen we elkaar al een beetje leren kennen en zien of het klikt. Dat vind ik toch wel belangrijk aangezien ik de ganse dag of een deel van de dag samen met jullie doorbreng. 

Wanneer jullie huwelijksdatum dichterbij komt overlopen we jullie grote dag in detail. Zo weet ik wat ik mag verwachten, ben ik ruim op tijd op de juiste locatie en mis ik geen enkel belangrijk moment. 
 

De bruidsjurk hangt aan een kapstok aan de deur

 


Heb je graag een reportage van A tot Z, dan kom ik al van 's morgens bij jullie om jullie mooiste momenten vast te leggen van bij het klaarmaken.

Eindelijk is het zover, het moment waar je lang hebt naar uitgekeken. De kapper, de visagiste, ze toveren je om in een prinses. De trouwjurk die je mag aantrekken voor "DE" dag, spannend! Hier en daar leg ik spontane momenten vast of een mooi detail als aandenken voor later.
Je bent vast al erg benieuwd naar de eerste reactie van je aanstaande bruidegom als hij je straks zal zien. Die fotografeer ik uiteraard ook zodat je er nog lang van kan nagenieten. 

 

Aankleedmoment van de bruid met mama


 

Bruid en bruidegom kussen in gemeentehuisTijdens de plechtigheid of de ceremonie ga ik sereen tewerk.
Het ja-woord en de beloftes zijn natuurlijk het hoogtepunt maar ik leg ook wat emoties en reacties van familie en vrienden vast samen met wat overzichtsfoto's en sfeerbeelden.
 

Detailfoto bruidsboeket


 

Als jullie tijdschema het toelaat maak ik graag tijd vrij voor een locatieshoot met jullie en eventueel de kindjes.
Misschien weten jullie wel een leuk plekje? Denk maar aan een industrieel gebouw, een gebouw met moderne architectuur of ander genre, een treinstation,...
De natuur: graanveld, maïsveld, bloemenveld of wilde bloemetjes langs een kouterbaantje, een park, een vijver,....

Wat als het slecht weer is? Het weer is de meest onvoorspelbare factor in de bruiloftsplanning, totaal niet in te plannen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het de bruiloftspret moet beïnvloeden. Met een goed plan B en een gezonde dosis relativeringsvermogen kom je al een heel eind. Kies je als locatiereportage de natuur, voorzie dan toch een leuke binnenlocatie als alternatief. Een museum, oud loods, je favoriete café,....

Regent het juist op het moment dat we de trouwfoto's gaan maken? We kunnen uiteraard even wachten, maar als de regen aanhoudt, betrekken we de buien erbij en kunnen jullie op de foto met vrolijke paraplu's. Ikzelf heb altijd een witte en een doorschijnende paraplu bij voor het bruidskoppel. En wat dacht je van rubberen laarzen onder je trouwjurk? Zowel voor hem als voor haar. Gegarandeerd hilarische foto's! Bovendien kunnen regenlaarzen leuk staan onder je trouwjurk. Je kan je themakleur van jullie bruiloft laten terugkomen in de laarzen of .... something blue... toevoegen aan je trouwoutfit. Voorzie een leuk paar om te dragen in geval van nood. Het zou zonde zijn als jullie je mooie trouwschoenen verpesten aan modder en regen.

Maak er het beste van als het regent op jullie trouwdag, trouwens, wist je dat volgens een italiaans gezegde, regen op jullie trouwdag geluk brengt! Sposa bagnata, sposa fortunata! Dus maak je geen zorgen en laat het zeker jullie humeur niet verpesten.

Maar zien jullie het echt niet zitten om de reportage te laten doorgaan in de regen of in een binnenlocatie, dan kunnen we deze nog atlijd op een later moment laten doorgaan. 

Tijdens de rest van de dag loop ik aan jullie zijde en beweeg ik mij tussen de mensen. Ik zet de tijd steeds even stil om de mooiste momenten te vangen, zo vertel ik achteraf jullie verhaal in foto's zoals het werkelijk was. 

 


  

Mijn collega en ikzelf

Wist je dat ik de meeste huwelijken shoot samen met een collega fotograaf, vriendin. Zeker als het een huwelijksreportage is van A-Z (indien het bijvoorbeeld enkel een burgerlijke huwelijk betreft is dat niet echt nodig).
Samen zorgen we ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. We hebben al tal van huwelijken samen gedaan zodanig dat we elkaar verstaan zonder woorden en we lopen elkaar niet voor de voeten. 

Een 2de fotograaf op jullie huwelijksdag is een enorme toevoeging. Ik probeer elk moment zo goed mogelijk vast te leggen maar ik kan me jammer genoeg niet opsplitsen. Niet alleen levert jullie dit meer foto's, de belangrijke momenten worden vanuit verschillende standpunten vastgelegd, foto's met verschillende perspectieven. Twee fotografen bieden dubbel zoveel inzicht. 
Tijdens het aankleed moment heeft zowel de bruid als de bruidegom een "eigen" fotograaf. 
Zo wordt er ongetwijfeld geen enkel moment gemist. Vier ogen zien altijd meer dan twee.

Ikzelf bewerk alle foto's, zo worden alle foto's op dezelfde manier verwerkt en kan je geen verschil merken tussen de foto's genomen door mezelf en de foto's genomen door mijn collega huwelijksfotograaf.

 Maak ook kennis met de kwalitatief afgewerkte fotoproducten en ruim aanbod aan professionele fotoalbums.
Een mooie herinnering aan deze speciale dag in jullie leven. Dat gaat van wanddecoratie tot professioneel ingebonden luxe fotoalbums.
Wensen jullie een tijdloos, handgemaakt en uniek trouwalbum, dan overloop ik graag met jullie de mogelijkheden. Er zijn diverse opties mogelijk wat betreft materiaal, bedrukking, papiersoort, keuze van de cover. Daarom maak ik geen prijsvoorstel inclusief album maar verkies ik dat jullie zelf de personalisering ervan kiezen naar jullie smaak!
Jullie kinderen en kleinkinderen zullen later vol verwondering door jullie huwelijksalbum bladeren. 
 

Huwelijksalbum beige met zwarte opbergdoos
Trouwalbum met opbergdoos
Openliggend trouwalbum met opbergdoos

 


Prijs 

 

AANTAL GEWENSTE UREN (tot max. 9u)
135 € / UUR


 

Huwelijksreportage tot max. 9u = 135€/uur

Kennismakingsgesprek

Voorbereidend gesprek (overlopen van het draaiboek)

Zorgvuldige selectie en digitaal individueel afgewerkte foto's waarvan selectie ook in zwart-wit

Online fotogalerij zonder watermerk waar je ze kan delen met familie en/of vrienden en downloaden in hoge en/of lage resolutie

Indien gewenst maak ik graag een album van jullie huwelijk

Alle verplaatsingen inbegrepen

Bij ontvangst van een voorschot van 200 € is jullie plaatsje gereserveerd
 

MAXI ( vanaf 10u)
vanaf 1750 €


 

Huwelijksreportage van 10u: 1750€

Per extra uur: 135€/uur (tot max. 14u)

Kennismakingsgesprek

Voorbereidend gesprek (overlopen van het draaiboek)

Van 's morgens bij het klaarmaken tot ongeveer half uur na de openingsdans
max. 14u

Eens meer dan 14u komt er 195€ per uur bij

Zorgvuldige selectie en digitaal individueel afgewerkte foto's waarvan een selectie ook in zwart-wit

Online fotogalerij zonder watermerk waar je ze kan delen met familie en/of vrienden en downloaden in hoge en/of lage resolutie

Indien gewenst maak ik graag een album van jullie huwelijk

Bij ontvangst van een voorschot van 500 € is jullie plaatsje gereserveerd
 


Albums, stoefboekjes of harmonica boekjes, fotoprints en vergrotingen, wanddecoratie en andere fotoproducten in hoogwaardige kwaliteit kan je terugvinden in de webshop, neem vrijblijvend een kijkje.


 

Rise International Photgraphy Award Bronze Mariage
Bronze prijs huwelijksfotografie Rise International


 


 

Klik hier voor algemene info